Sikker Shopping

Sikker shopping: 


Hos BEAUTYPRO har vi et nøje udvalgt sortiment af skønheds produkter, som er testet og anbefalet af vores BEAUTYPRO team, bestående af hhv. Kosmetologer, Frisører, Makeup Artister og Statsautoriserede Fodterapeuter.

BEAUTYPRO er stiftet af Jacqueline Löfvall, som er uddannet Make Up Artist og har arbejdet med diverse hudpleje brands, samt undervist – og produkttrænet i make up og hudpleje i en længere årrække på B2B markedet.

Kosmetiske produkter er mere komplekse end som så, og de færreste ved ret meget omkring de skønhedsprodukter de anvender.
Markedsførings tricks fører til, at kunder kan blive gevaldigt snydt, når de køber et produkt, som de tror lever op til noget, som de i den grad ikke gør.

Jacqueline mener, at enhver har ret til at vide, hvad det egentlig er vi kommer på vores kroppe og blive rådgivet til det bedste køb, hvilket skabte grundlag for opstarten af BEAUTYPRO.


Hvordan kan vi så give vores kunder lidt ekstra?

Det kan vi bl.a. via vores online test, hvorefter vi vender tilbage med et forslag til målrettede produkter, som passer præcist til den enkelte kundes behov.

Vi udgiver løbende tips, guides, turtorials, vejledninger og test på forskellige produkter, som er brugbart for vores kunder.

Desuden kan du altid skrive til vores team, som skal være hurtigt behjælpelig med svar.

 

Vi håber, at du vil få glæde og gavn af BEAUTYPRO <3

XO XO

BEAUTYPRO Team