Om BEAUTYPRO

Hos BEAUTYPRO fokusere vi på vores kunder, og vi gør alt for at kunne yde den bedste kundeservice til vores professionelle forhandlere, samt vores slutbrugere. 

Vi er den skandinaviske distributør af Tolure Cosmetics, som er kendt for deres øjenvippe- og øjenbryns serum. Vi specialiserer os både indenfor engros handel til vores forhandlere, samt til vores almene slutbrugere. 

Vi ønsker at gøre det så let og overskueligt som muligt for vores kunder, og vi stræber efter at vedlede korrekt. Vores mærker og produkt sortiment er nøje udvalgt og vi fokuserer på et sortiment af højeste kvalitet, som vi kan stå inde for- og som vi selv brænder for. Målet med BEAUTYPRO er at skabe et univers, hvor du bliver informeret, inspireret og et sted, hvor du føler dig tryg.
Hos BEAUTYPRO kan du få vejledning, så det ikke er op til dig selv, at skulle sætte dig ind i de mange forskellige brands og produkter, som findes. Lad os hjælpe dig med at finde de rette produkter, så du har mere tid til det du er god til.