Gratis fragt på ordrer over 500 DKK

Om BEAUTYPRO

BEAUTYPRO er startet af Jacqueline, som er uddannet make up artist og har arbejdet med forskellige hudpleje brands– og undervist i både make up og hudpleje på det professionelle marked. 

Efter at have beskæftiget sig med de professionelle, som allerede har en del kendskab til produkter og deres virkning, voksede behovet for at gøre noget mere for den almene slutforbruger, som efter Jacquelines erfaringer, ikke er godt nok informeret omkring alle de produkter, som de dagligt anvender- og udsætter deres kroppe for. I langt de fleste tilfælde, ved den almene slutbruger ikke særlig meget omkring ingredienser, m.m. og bliver misvejledt af salgskampagner, som lover noget af produkterne, som de ikke lever op til. Dette resulterer i ofte i, at der enten bliver brugt produkter, som ikke giver optimalt udbytte, eller som kan have modsat virkning. 

Målet med BEAUTYPRO er at skabe et univers, hvor du bliver informeret, inspireret og et sted, hvor du føler dig tryg.
Hos BEAUTYPRO kan du få vejledning, så det ikke er op til dig selv, at skulle sætte dig ind i de mange forskellige brands og produkter, som findes. Lad os hjælpe dig med at finde de rette produkter, så du har mere tid til det du er god til.

Vi anbefaler, at du enten tager en af vores tests, afhængig af, hvilke produkter du søger - eller lader dig inspirere af vores guides og vejledninger. 

Få vejledning